סדנת בישול איטלקית בשרית

מה נלמד?

המטבח האיטלקי נחשב לאחד המטבחים המפורסמים והמשובחים בעולם; לכן סדנת אוכל איטלקי היא מהמבוקשות בקרב קהל אוהבי הבישול.

מה נכין?

  • נתח רוסטביף ברוטב עגבניות וצנוברים קלויים – מנה זו מורכבת מסטייק עבה במיוחד שנצרב על מחבת ונצלה בתנור. לאחר שהנתח מוכן פורסים אותו דק ומגישים עם רוטב עגבניות צלויות וצנוברים.
  • פוקאצ’ות – המשתתפים ילמדו להכין פוקאצ’יה מבצק שמרים ויקבלו ידע תיאורטי על בצק השמרים ואיך אופים אותו בבית.
  • טליאטלה בראגו בקר וירקות – בסדנה זו מכינים פסטה טרייה מקמח דורום איטלקי; המשתתפים יכינו את בצקי הפסטה בעצמם וילמדו לעבד את הבצק במכונת הפסטה. הראגו הינו תבשיל בקר, עגבניות וירקות (המוכר כבולונז), שיוכן בדרך יחודית.
  • ניוקי תפו”א – כופתאות תפוחי אדמה אווריריות שנלמד להכין גם בבית ממוצרים טריים.
  • רביולי במילוי בטטה צלויה ביין וגרמולטה – שימוש נוסף שייעשה בבצק הפסטה הוא בהכנת רביולי. המילוי יעשה מבטטות שנצלו בתנור והמנה ביין לבן וגרדת לימון.
  • לקינוח סופלה שוקולד – עוגת שוקולד עשירה במנות אישיות. קינוח מושלם לכל ארוחה.