סדנת בישול אסייתי

מה נלמד?

להכין אוכל אוריינטלי משובח הישר מהמזרח בסדנת הבישול האסייתי.

מה נכין?

  • ספרינג רול תאילנדי – ירקות מוקפצים עטופים בדפי אורז שקופים, מוגש מאודה או מטוגן ועם רוטב טאריקי.
  • קבב תאילנדי בבאן מאודה – קבב בקר מתובל בקארי ירוק וצרוב על פלאנצ’ה, מוגש בלחמניה מאודה עם רוטב קארי אדום וחלב קוקוס.
  • פאד תאי ירקות – מוקפץ תאילנדי על בסיס איטריות אורז רחבות, ירקות טריים, רוטב דגים, בוטנים לימון וירק. במנה זו ילמדו עקרונות ההקפצה וכיצד אפשר להקפיץ מנה תאילנדית במטבח ביתי.
  • סלט טופו צרוב – טופו וירקות צרובים על מחבת פסים, מוגשים עם איטריות אורז דקות צבעוניות רוטב סויה, סאקה, מירין ושומשום קלוי.
  • ציקן טיקה- מנה מהמטבח ההודי! פרגית עוף במרינדה של חלב קוקוס ותערובת תבלינים מיוחדת. מוגשת על אורז עם רוטב המנה המסורתי. במנה זו ילמדו העקרונות של תערובות תבלינים ומרינדות.
  • לקינוח – בננות בקוקוס וגלידת קרמל.