סדנת בישול דים סאם

מה נלמד?

סודות המטבח הסיני ולהתנסות בהכנת מנות מגוונות ומיוחדות. במסגרת הסדנה, תוכלו להשתתף בשלבי הבישול, ללמוד טכניקות חדשות, ולהתרשם מהטעמים המרתקים והמיוחדים של המטבח הסיני.

מה נכין?

  • Har Gow – כופתאות בצק אורז שקופות עם עוף, גינג’ר ופטריות שיטאקי.
  • Siu Mai – כיסונים קטנים מבצק חיטה דקיק בשני מילויים צמחוניים: ברוקולי/בטטה.
  • באו בקר – לחמניות מאודות במילוי בשר בקר טחון.
  • באן אווז וירקות מוקפצים – לחמניות בצק שמרים מאודות ממולאות בחזה אווז צרוב עם ירקות מוקפצים ורוטב מייפל.
  • קינוח – גלידת קרמל מטוגנת בבצק בטמפורה עם רוטב שוקולד.