סדנת בישול חורפי

מה נלמד?

העקרונות והיתרונות של בישול איטי וארוך ויוסברו ההבדלים בין סוגי התבשילים השונים (קדרה/צלי/פויקה ועוד). נלמד איך להשתמש נכון בחומרי גלם לבישול ארוך ועל חלקי הבשר המתאימים לבישול מסוג זה.

מה נכין?

  • גולש הונגרי עם תפוחי אדמה – תבשיל בקר עם פלפלים, פפריקה, רוטב עגבניות ותפו”א.
  • קדרת עוף עם חומוס, עגבניות ועשבי תיבול – כרע עוף צלוי שמבושל בקדרה עם רוטב עגבניות, גרגירי חומוס והרבה תבלינים.
  • נזיד עדשים עם כדורי בשר.
  • פאי רועים אירי.
  • מאפה של צלי הודו בבצק עלים עם רוטב יין אדום.
  • לקינוח – בראוניז שוקולד.