סדנת בשרים קרניבורים

מה נלמד?

סדנאות בשרים המכילות ידע מקצועי, טיפים וטכניקות מתקדמות.
לאוהבי הטעם הבשרי, אנו מציעים סדנאות בשרים על האש. במסגרת הסדנא, תוכלו ללמוד את סודות הגריל להכנת בשרים ברמה של שף.

מה נכין?

  • צלעות בקר צלויות בתנור בבישול איטי – עם תפו"א מדורה.
  • בורגרים – הכנת המבורגוזה עם לחמניות DIY מוגש עם איולי ו"צ'יפס שבור". מכינים הכל.
  • וגאס סטייק סטריפס – טאקוס. הכנת טורטיות תירס. מוגש עם סלסת עגבניות שרופות.
  • נתח שייטל או נתח שיקאגו – מינוט סטייק. עם סלטון עגבניות, פלפל חרפרף ובצל על ברוסקטה קלויה.
  • סנייה – חצילים מעושנים ,בשר, ירקות וטחינה עדינה.
  • סלט טרי – עגבניות ופטריות בויניגרט בלסמי.
  • קינוח בומב שוקולד – היברידיות מתוקה של סופלה וגאנאש שוקולד מריר.