קורס בישול מקצועי מורחב

למי מיועד הקורס?

  • למעוניינים להשתלב בענף המסעדנות בארץ ובעולם.
  • לחיילים משוחררים.
  • לחובבי בישול הרוצים להטמיע ולקבל ידע ברמה גבוהה ומקצועית.
  • קורס הבישול המקצועי המורחב מיועד למעוניינים להשתלב בענף הקולינארי בארץ ובעולם.
  • הקורס מכשיר באופן מעמיק את תלמידיו במיטב הידע, טכנולוגיות הבישול ורמת הגימור והפרזנטציה העומדת בקו אחד עם הסצנה העולמית.

במהלך הקורס ניתן להשתלב לסטאז' מעשי במסעדות מהמובילות בענף לתקופת התלמדות מקצועית ומגוונת.

מה בקורס?

במהלך הקורס, נלמד את התיאוריות הקשורות בחומרי הגלם באופן מעמיק, טכניקות עבודה שונות, שיטות בישול מגוונות ומקצועיות והכל תוך התנסות מעשית מלאה והכנת מנות ומתכונים שונים. נכיר מטבחים שונים, חומרי גלם חדשים ושיטות בישול מעניינות תוך עמידה מקצועית על בניית ארוחה מלאה, הכנות מקדימות, הכנה A la minute, תזמון והוצאת מנות נכונה ועמידה על פרזנטציה עדכנית ומעוררת. במהלך הקורס משולבות הרצאות אורח שונות.

לקראת סיום הקורס ייערך פרויקט גמר קבוצתי, שבו התלמידים יבנו בעצמם תפריט מלא ויכינו אותו בזמן אמת לטעימת שופטים. בשיעור האחרון, הכיתה הופכת למטבח מסעדה והתלמידים מבשלים בזמן אמת ארוחה לאורחיהם.

למה אצלנו?

  • הקורס בניהולו האישי והמקצועי של השף.
  • תוכנית לימודים מקיפה וממצה, כמקובל בביתי ספר מובילים בחו"ל.
  • המורים הכי טובים.
  • חומרי גלם איכותיים ובשפע.
  • טכניקות לימוד חדישות ומעודכנות.
  • התנסות מעשית של כל התלמידים בכל המתכונים.
  • עמדות עבודה מאובזרות.
  • הסברים תיאורטיים וכימיה של החומרים.