קורס קונדיטוריה ואפייה

קורס קונדיטוריה ׳סודות האפייה׳ – הרחבה

למי מיועד הקורס? קורס המשך לבוגרי קורס קונדיטוריה ׳סודות האפייה׳ בסיס – חלק 1 או לבעלי ידע מוקדם. הלימודים מתבצעים בפורמט מקצועי וכוללים הסברי תיאוריה מעמיקים, טכנולוגיית אפייה ועבודה מעשית מלאה. כל שיעור מתחלק לחלק עיוני ומיד אחריו עבודה מעשית של כל התלמידים בכל המתכונים. קבוצות עבודה קטנות. איכות חומרי גלם גבוהה והם ניתנים בשפע. במהלך הקורס נחשפים התלמידים

לפרטים והזמנת סדנה »

קורס קונדיטוריה ׳סודות האפייה׳ – בסיס

למי מיועד הקורס? חובבי הקונדיטוריה שרוצים ללמוד את "סודות האפייה" בצורה מובנית ומקצועית. הלימודים מתבצעים בפורמט מקצועי וכוללים הסברי תיאוריה מעמיקים, טכנולוגיית אפייה ועבודה מעשית מלאה. כל שיעור מתחלק לחלק עיוני ומיד אחריו עבודה מעשית של כל התלמידים בכל המתכונים. קבוצות עבודה קטנות. איכות חומרי גלם גבוהה והם ניתנים בשפע. במהלך הקורס נחשפים התלמידים אל המורים הכי טובים. תוכנית

לפרטים והזמנת סדנה »

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס הקונדיטוריה הממצה והמקצועי בישראל הקורס נבנה באופן שמעניק לתלמיד הבנת תהליכים, היכרות עם חומרי הגלם וטכנולוגיית אפייה, כך שבכל שיעור ישנה התייחסות תיאורטית מפורטת ומיד לאחריה התנסות מעשית מלאה של כל נושאי השיעור. העבודה בעמדת עבודה אישית ומאובזרת. בחלקו הראשון של הקורס נלמד את התיאוריות הקשורות בחומרי הגלם באופן מעמיק, טכנולוגיית אפייה, צורות עבודה שונות, שיטות אפייה מגוונות

לפרטים והזמנת סדנה »