בשר – חלקים נייחים

מה נלמד?

היכרות מעמיקה עם עולם בשר הבקר. לימוד הנתחים השונים ושימושם, צורות שיווק ודרכי קנייה מומלצות, יישון ועוד. לימוד על נתחי בשר נייחים ודרכי הבישול הנכונות להם.

מה נכין?

  • מדליוני פילה בקר ברוטב קרמל דמי גלאס
  • גלילות סינטה במילוי סלסה ובזיליקום
  • רוסטביף אנטריקוט צלוי בחרדל ורוזמרין
  • תפוחי אדמה צלויים ופריכים
  • המבורגר אנטריקוט מושלם בליווי איולי בהכנה עצמית
  • לחמניות להמבורגר בהכנה עצמית

לפרטים והזמנת הסדנא »