סדנאות >> אפיה וקונדיטוריה >> עולם השוקולד
 

שוקולד- חדש!

שף אורן גירון

16.7.2017  |  יום א'  |  17:00-22:00  

מחיר  |  450 ש"ח 

מה נלמד?

עולם השוקולד בנגיעה רחבה: מבנה השוקולד, תהליך הטמפרינג והקריסטליזציה, עולמות האמולסיה והגנאש השונים, התנסות בהכנת מגוון פרלינים ושיטות הכנה שונות.
 
 

מה נכין?

  • לימוד והיכרות עם סוגי השוקולד
  • היכרות עם תהליך הטמפרינג והתנסות בתהליך

  • הכנת תבניות למילוי בציפוי וצביעה

  • הכנת גנאש במגוון טעמים ועל בסיס מגוון טכניקות

  • זילוף ויציקה של פרלינים בשיטת ה-Moulding

  • גילגול מיני טארפלס וציפוי בשיטת ה-Enrobage. 

 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי