סדנאות >> אפיה וקונדיטוריה >> קינוחים קפואים, גלידות וסורבטים
 

גלידות וקינוחים קפואים- מומלץ!

 שף אורן גירון

 

29.7.2018  |  יום א'  |  16:00-21:00  - מסלול ערב- הסדנא מלאה!

30.7.2018  |  יום ב'  |  9:30-15:00  - מסלול בוקר- הסדנא מלאה!

1.8.2018  |  יום ד'  |  17:00-22:00  - מסלול ערב-  מקומות אחרונים

2.8.2018  |  יום ה'  |  17:00-22:00  - מסלול ערב-  הסדנא מלאה!

 

מחיר  |  470 ₪  מחיר מבצע 390 ₪

 

בואו לצנן את הקיץ עם מבחר קינוחים ומעדנים קפואים, שהכנתם במו ידיכם!

 

        

מה נלמד?

נלמד את הסודות והעקרונות בכנה וייצור מיני גלידה, סורבה וקינוחים קפואים (גם ללא צורך במכונה). נכיר מיני סוכר ואלכוהול ותפקידם במוצרים.
 

 

מה נכין?

  • סורבה פירות טרופיים
  • פרפה יוגורט ותמרים
  • קוקילידה שוקולד לבן
  • גלידת פיסטוק רכה
  • מגנום שוקולד מריר ופטל
  • גלידת וניל צרפתי
  • ליד הגלידה- רוטב באטרסקוטש, רוטב פאדג׳ שוקולד, ברנדי סנאפס

 

 
 
 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי