סדנאות >> אפיה וקונדיטוריה >> גלידות וסורבטים
 

גלידות וקינוחים קפואים- מומלץ!

 שף אורן גירון

 

17.8.2017  |  יום ה'  |  17:00-22:00  

מחיר  |  440 ש"ח 

 

בואו לצנן את הקיץ עם מבחר קינוחים ומעדנים קפואים, שהכנתם במו ידיכם!

 

מה נלמד?

נלמד את הסודות והעקרונות בכנה וייצור מיני גלידה, סורבה וקינוחים קפואים (גם ללא צורך במכונה). נכיר מיני סוכר ואלכוהול ותפקידם במוצרים.
 

 

מה נכין?

  • סורבה פירות טרופיים
  • פרפה יוגורט ותמרים
  • קוקילידה שוקולד לבן
  • גלידת פיסטוק רכה
  • מגנום שוקולד מריר ופטל
  • גלידת וניל צרפתי

 

 
 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי