השתלמויות מקצועיות >> החמישייה הסודית של אורן 3
 

החמישייה הסודית של אורן 3

קורס מתקדם בקונדיטוריה- חלק שלישי- עוגות ראווה וקינוחים אישיים  

מסלול בוקר

מיני סידרה בנושא קונדיטוריה למתקדמים לבוגרי החמישייה הראשונה, השנייה ולבוגרי הקורסים המקצועיים באפייה ("סודות האפיה", "קונדיטוריה מקצועי מורחב" ובוגרים מבתי ספר ומוסדות אחרים בעלי ידע מוקדם).

סדרת "החמישייה הסודית של אורן" הינה סידרה הבנויה משלושה "בלוקים" בנושאי קונדיטוריה שונים.
לאור ההצלחה של הסדרות הראשונה והשנייה, אנו מציעים סדרה נוספת בת חמישה מפגשים מעשיים ומקצועיים בנושא הקונדיטוריה שמהווה המשך ישיר לקורס הבסיסי והמורחב. במסגרת הקורס יילמדו מגון מתכונים , כשהדגש הוא על לימוד טכניקות עבודה רבות, מגוונות ולא מוכרות שמהן ניתן להרכיב ולבנות אינספור מתכונים חדשניים ויצירתיים . כמו כן יילמדו העקרונות של הפיכת מתכונים מתוקים למלוחים ולהיפך, שילוב של כמה טכניקות במתכון אחד, פרזנטציות ועוד. 
(מותאם לתלמידים בעלי ידע מוקדם המעוניינים לקבל רעיונות וכלים)
 
 המתכונים חדשים ולא נלמדו בקורסים מקבילים!
 
ניתן להתרשם מתמונות מהקורס כאן וגן כאן.
 
    
 

מפגש 1 – יום ה' – 11.5.2017 , 9:30-15:30

מבחר סוגי בסיסים ותחתיות אפויות וללא אפייה, הכנת "אינסרטים" ומילויי עוגה שונים שישמשו אותנו להכנת העוגות, הקינוחים והמנות השונות שנכין בשיעורים הבאים.

מפגש 2 – יום ה' – 25.5.2017, 9:30-15:30

הכנת מגוון סוגי מוסים וקרמים בעקרונות, טכניקות ושילובים מורכבים והרכבת עוגות בשכבות, צבעים וטעמים שונים

מפגש 3 – יום ה' – 01.06.2017, 9:30-15:30

סיום העוגות והמוסים בשיטות שונות: זיגוגים, ציפויים, ריסוס והכנת מגוון קישוטים וגימורים מלוטשים.

מפגש 4 – יום ה' – 08.06.2017, 9:30-15:30

הכנת מגוון מנות וקינוחים אישיים. הכנת בסיסים, קרמים ומוסים בשילובים שונים ובצורות שונות.

מפגש 5 – יום ה' – 15.6.2017, 9:30-15:30

סיום והגשת הקינוחים, הכנת קישוטים עדכניים

  
 
  
 
     

מחיר הקורס

לחמשת המפגשים (לא ניתן להירשם לשיעור אחד):
לתלמידי עושים בישול: 2490 ₪
לתלמידי חוץ: 2690 ₪

 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי