השתלמויות מקצועיות >> טרילוגיית השמרים

טרילוגיית השמרים

 סידרה מתקדמת לאפיית עוגות שמרים ומאפי בוקר

מסלול ערב

הסדרת מותאמת לבוגרי הקורסים המקצועיים באפייה ("סודות האפיה", "קונדיטוריה מקצועי מורחב") ובוגרים מבתי ספר ומוסדות אחרים בעלי ידע מוקדם.

סדרה בת שלושה מפגשים מעשיים ומקצועיים על עוגות ומאפי שמרים מורכבים, כרוכים ומאפי בוקר. היכרות עם עולם הקמחים, השמרים וסוגי המאפים השונים, תוך שימת לב לחדשנות, עיצובים מיוחדים וטעמים ומרקמים משלימים.

 12.11.17 יום א'- 17:00-22:30

היכרות עם סוגי בצקים ישירים ועקיפים, היכרות עם השמרים וצורות ההתפחה המקובלות. הכנת מתכוני עוגות ומאפים ישירים על בסיס שמרים בשילובים ועיצובים מיוחדים. הכנת בצקים עקיפים לאפייה בשיער הבא. לדוגמא: כתר שמרים במילוי פונדנט שוקולד / פרח שמרים אדום במילוי גבינה ופירות יער / סינבון גבינת שמנת ועוד. 

 

19.11.17 יום א'- 17:00-22:30

הכנת בצקים כרוכים, מקופלים ומורכבים לשימוש בשיעור הבא והיכרות עם הכנת מאפי שמרים מבצקים עקיפים, עשירים וייחודיים. לדוגמא: בריוש קורקלין / שושני בצק קפה במילוי קרם דקואז אספרסו ושוקולד / קראנצ פיקנטי במילוי גבינה עשיר / בוסטוק קרם שקדים ומרציפן ועוד.

 

26.11.17 יום א'- 17:00-22:30

נכיר ונעבוד עם סוגי בצקים כרוכים ומורכבים ונכין מגוון מאפים פריכים ומגוון דיינישים ומאפי בוקר. לדוגמא: קרואסון צרפתי קלאסי / דייניש קרם אפרסקים וריקוטה / קווין אמן מקורמל / סינרול עם קרם פרלינה ואננס / בריוש כרוך בחמאת תפוז/ פאן או שוקולד עם פיסטוק, פטל וליצ'י ועוד.    

   

 
 
 
 
        

מחיר הקורס:

לשלושת המפגשים: (לא ניתן להירשם לשיעור אחד)
לתלמידי "עושים בישול 1490 ש"ח
לתלמידי חוץ: 1690 ש"ח   

 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי