למי מיועד הקורס?
קורס "סודות מהמטבח" חלק 2 – הרחבה מיועד לבוגרי קורס בישול ׳סודות מהמטבח׳ – בסיס – חלק 1 או לבעלי נסיון וידע מוקדמים הרוצים להעשיר את הידע הקולינארי שלהם בעולם הבישול והאירוח.
מה בקורס?
במהלך הקורס, נלמד את ונתעמק בתורת המטבחים השונים: אסיאתי, בלקני, הודי ועוד. נכיר מטבח בריא ומזין, סושי, נטעם מעולם המתוקים ונרחיב את הידע בעולם הסושי.
נלמד טכניקות עבודה שונות, שיטות בישול מגוונות ומקצועיות והכל תוך התנסות מעשית מלאה והכנת מנות ומתכונים שונים.
הקורס מותאם לבעלי ידש מוקדם או לבוגרי ׳קורס בישול סודות מהמטבח – חלק 1 – בסיס׳. מערך השיעורים יכלול בין היתר: עבודה עם סכינים והיכרות עם שיטות עבודה בסיסיות, הכנת צירים ונוזלים בסיסיים ושימושם במטבח, הכרות עם חלקי הבקר, עוף, דגים, מטבחי עמים, בצקים, קינוחי מסעדה, פסטה, רטבים ועוד.
למה אצלנו?
- הקורס בניהולו האישי והמקצועי של השף.
- תוכנית לימודים מקיפה וממצה, כמקובל בביתי ספר מובילים בחו"ל.
- המורים הכי טובים.
- חומרי גלם איכותיים ובשפע.
- טכניקות לימוד חדישות ומעודכנות.
- התנסות מעשית של כל התלמידים בכל המתכונים.
- עמדות עבודה מאובזרות.
- הסברים תיאורטיים וכימיה של החומרים.