דילוג לתוכן
עושים בישול
קורסים
Menu Toggle
קורס קונדיטוריה ואפייה
קורס בישול
סדנאות
Menu Toggle
סדנאות בישול
סדנאות אפייה וקונדיטוריה
ייעוץ קולינרי
מתכונים
בלוג
אודות
צור קשר
Main Menu
עושים בישול
קורסים
Menu Toggle
קורס קונדיטוריה ואפייה
קורס בישול
סדנאות
Menu Toggle
סדנאות בישול
סדנאות אפייה וקונדיטוריה
ייעוץ קולינרי
מתכונים
בלוג
אודות
צור קשר
מרנג ומקארון
דף הבית
»
מרנג ומקארון
מה נלמד?
היכרות עם מגוון סוגי המרנג והדרכים המקובלות להכנתם.
מה נכין?
נשיקות מרנג וקישוטי מרנג
טארט מרנג לימון ונענע
מקארון שוקולד
גנאש שוקולד
קרמבו פיסטוק – פירות יער
לפרטים והזמנת הסדנא
»
שם:
טלפון:
שלח