מה נלמד?
להכין אוכל אוריינטלי משובח הישר מהמזרח בסדנת הבישול האסייתי.
מה נכין?
- ספרינג רול תאילנדי – ירקות מוקפצים עטופים בדפי אורז שקופים, מוגש מאודה או מטוגן ועם רוטב טאריקי.
- קבב תאילנדי בבאן מאודה – קבב בקר מתובל בקארי ירוק וצרוב על פלאנצ’ה, מוגש בלחמניה מאודה עם רוטב קארי אדום וחלב קוקוס.
- פאד תאי ירקות – מוקפץ תאילנדי על בסיס איטריות אורז רחבות, ירקות טריים, רוטב דגים, בוטנים לימון וירק. במנה זו ילמדו עקרונות ההקפצה וכיצד אפשר להקפיץ מנה תאילנדית במטבח ביתי.
- סלט טופו צרוב – טופו וירקות צרובים על מחבת פסים, מוגשים עם איטריות אורז דקות צבעוניות רוטב סויה, סאקה, מירין ושומשום קלוי.
- ציקן טיקה- מנה מהמטבח ההודי! פרגית עוף במרינדה של חלב קוקוס ותערובת תבלינים מיוחדת. מוגשת על אורז עם רוטב המנה המסורתי. במנה זו ילמדו העקרונות של תערובות תבלינים ומרינדות.
- לקינוח – בננות בקוקוס וגלידת קרמל.