בית הספר למקצועות הבישול והאפייה בניהולו של השף אורן גירון

אורן גירון

המרכז הקולינארי עושים בישול נוסד בשנת 2003 ע"י השף אורן גירון וחוגג יותר מ- 15 שנים של עשייה קולינארית ענפה.

המרכז נותן מענה לכל האתגרים הקולינאריים הניצבים בפנינו: למעוניינים ללמוד בישול מקצועי, למעוניינים ללמוד אפיה וקונדיטוריה ברמה גבוהה, לקהל החובב הרוצה להגיע לסדנאות חד-פעמיות בכל נושא בתחומי הבישול או באפיה, לארגונים המעוניינים בגיבוש צוות או למי שרוצה לרכוש שובר מתנה מקורי.

המרכז נותן גם שירותים של ייעוץ קולינארי לבעלי עסקים בתחום או לאלו המעוניינים להשתלב בענף. נשמח לארח אתכם בבית הקולינארי שלנו ולשתף אתכם בחוויה.

'עושים בישול'- הבית הקולינארי שלך




מה לומדים אצלינו?
עוגת שוקולד קטנה

מגמת קונדיטוריה ואפייה

מגוון של קורסים מקצועיים בנושאי אפייה וקונדיטוריה בהתנסות מעשית מלאה. קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב, בן 240 שעות לימוד להכשרה למקצוע, קורס 'סודות האפייה' בן 80 שעות לימוד להעשרת הידע ולהעמקת הטכניקות. לפרטים»

עוגת שוקולד קטנה

מגמת בישול

מגוון של קורסים מקצועיים בנושאי בישול מגוונים בהתנסות מעשית מלאה. קורס בישול מקצועי מורחב, בן 240 שעות לימוד להכשרה למקצוע, קורס 'סודות מהמטבח' בן 80 שעות לימוד להעשרת הידע ולהעמקת הטכניקות. לפרטים»

עוגת שוקולד קטנה

אפייה ולחמים

קורסים, סדנאות והשתלמויות בנושא אפייה לחמים. קורס 'על הלחם לבדו' להענקת ידע מעמיק באפיית לחמים בתנאים ביתיים כולל הכנת מחמצות, סדנאות אפיית לחמים, קורס 'טרילוגיית השמרים' להכנת עוגות שמרים ומאפי בוקר. לפרטים»

עוגת שוקולד קטנה

סדנאות חובבים

מגוון עצום של סדנאות בישול ואפייה בנושאים שונים ובהתנסות מעשית מלאה. הסדנאות מתאימות לקהל החובב הרוצה לחוות בישול ואפייה מקצועיים ולתלמידים ובעלי מקצוע הרוצים לחדד באופן נקודתי נושא מסוים. לפרטים»