מה נלמד?
המשתתפים לומדים טכניקות בישול ייחודיות, מתקדמות וקלות להבנה, ומתרגלים להכין מגוון מנות צמחוניות טעימות.
מה נכין?
- המבורגר ולחמניות – קציצת בורגר מפנקת ועסיסית, צמחונית למהדרין. יודעי דבר טוענים שאין מה להשוות בטעם ובצורה לבורגרים אחרים. נכין גם לחמניות מפנקות להמבורגר מושלם.
- טנדורי ויגן גארם מסאלה – ירקות שורש בתבשיל קדרה הודי. במנה זו נלמד להכין את הערבוב הנכון של אבקות הטנדורי והגארם מסאלה- שתי תערובות שמשתלבות מצוין במגוון תבשילים ומוסיפות עומק ותענוג.
- פאי רועים צמחוני – המנה המסורתית מהמטבח האירי בגרסה שלנו מן הצומח. מנה שהיא ארוחה שלמה.
- סלט אייסברג – אותה הגברת בשינוי אדרת. נלמד להכין ויניגרט קלאסי ואופן ההכנה לבניית משפחת הויניגרטים למגוון סלטים שונים.
- הקינוח הקלאסי והאהוב – פונדנט שוקולד חם.