מה נלמד?
נלמד להכין את המנות הפופולריות של מטבח זה. מנות שכולנו אוהבים ורק מחכים לטעום מהן במסעדות.
מה נכין?
- דגה – נתחי דג בקראסט עשבי תיבול עם מתבל עגבניות חריימה.
- חומוס – הכנת חומוס אסלי טרי טרי, השרייה,טחינה נכונה והתיבול הנכון.
- טחינה בלק – נלמד להכין טחינה שחורה.
- פיתות – סוד הכנת הפיתות ואיך נוצר הכיס של הפיתה.
- סינייה – חצילים מעושנים, בשר,ירקות וטחינה עדינה מעל.
- מנסף פתוח – קבבונים צלויים על פיתה פתוחה עם ירקות צלויים,עשבי גרידת לימון תיבול ים תיכוני וזרזיף טחינה מקומית.
- סלט פאטוש – הכי טרי שיש עם קרעי פיתה.
- קינוח – גלידת מלבי.