מה נלמד?
סודות המטבח הסיני ולהתנסות בהכנת מנות מגוונות ומיוחדות. במסגרת הסדנה, תוכלו להשתתף בשלבי הבישול, ללמוד טכניקות חדשות, ולהתרשם מהטעמים המרתקים והמיוחדים של המטבח הסיני.
מה נכין?
- Har Gow – כופתאות בצק אורז שקופות עם עוף, גינג’ר ופטריות שיטאקי.
- Siu Mai – כיסונים קטנים מבצק חיטה דקיק בשני מילויים צמחוניים: ברוקולי/בטטה.
- באו בקר – לחמניות מאודות במילוי בשר בקר טחון.
- באן אווז וירקות מוקפצים – לחמניות בצק שמרים מאודות ממולאות בחזה אווז צרוב עם ירקות מוקפצים ורוטב מייפל.
- קינוח – גלידת קרמל מטוגנת בבצק בטמפורה עם רוטב שוקולד.