למי מיועד הקורס?
קורס "סודות מהמטבח" מיועד למעוניינים להעשיר את הידע הקולינארי שלהם ואלו הרוצים לקבל טעימה מקצועית מעולם הבישול והאירוח. הקורס הינו מעשי.
מה בקורס?
במהלך הקורס, נלמד את התיאוריות הקשורות בחומרי הגלם באופן מעמיק, טכניקות עבודה שונות, שיטות בישול מגוונות ומקצועיות והכל תוך התנסות מעשית מלאה והכנת מנות ומתכונים שונים. נכיר סגנונות בישול שונים, חומרי גלם חדשים ושיטות בישול מעניינות תוך עמידה על פרזנטציה עדכנית ומעוררת תיאבון. מערך השיעורים יכלול בין היתר: עבודה עם סכינים והיכרות עם שיטות עבודה בסיסיות, הכנת צירים ונוזלים בסיסיים ושימושם במטבח, הכרות עם חלקי הבקר, עוף, דגים, מטבחי עמים, בצקים, פסטה, רטבים ועוד.
למה אצלנו?
- הקורס בניהולו האישי והמקצועי של השף.
- תוכנית לימודים מקיפה וממצה, כמקובל בביתי ספר מובילים בחו"ל.
- המורים הכי טובים.
- חומרי גלם איכותיים ובשפע.
- טכניקות לימוד חדישות ומעודכנות.
- התנסות מעשית של כל התלמידים בכל המתכונים.
- עמדות עבודה מאובזרות.
- הסברים תיאורטיים וכימיה של החומרים.