למי מיועד הקורס?
קורס המשך לבוגרי קורס קונדיטוריה ׳סודות האפייה׳ בסיס – חלק 1 או לבעלי ידע מוקדם.
הלימודים מתבצעים בפורמט מקצועי וכוללים הסברי תיאוריה מעמיקים, טכנולוגיית אפייה ועבודה מעשית מלאה.
כל שיעור מתחלק לחלק עיוני ומיד אחריו עבודה מעשית של כל התלמידים בכל המתכונים.
קבוצות עבודה קטנות. איכות חומרי גלם גבוהה והם ניתנים בשפע.
במהלך הקורס נחשפים התלמידים אל המורים הכי טובים.
תוכנית הקורס מותאמת ונבנתה כך שהיא לאלו הרוצים לחדד, לשפר ולמקצע את הידע הקיים.
מה בקורס?
קורס קונדיטוריה לקהל החובב. חלק 2 – הרחבה.
קינוחי כוסות, פינגר פוד, פטיפורים, ממתקים וקונפיסרי, אפייה ללא סוכר, אפייה ללא גלוטן, גלידות, מתוקים מזרחיים, מוסים מורכבים ועוד.
קורס מעשי מקוצר ומהנה בנושאי האפייה. להגשים חלום ולקצור מחמאות.
טכנולוגיית אפייה ותורת החומרים.
קבוצות עבודה קטנות בהתנסות מעשית מלאה.
תמיכה וליווי מקוצעי לאורך הקורס ולאחריו.
למה אצלנו?
- הקורס בניהולו המקצועי של השף.
- תוכנית לימודים מקיפה וממצה, כמקובל בביתי ספר מובילים בחו"ל.
- קבוצות עבודה קטנות.
- התנסות מעשית אישית בכל החומר הנלמד.
- שילוב מקצועי בין תיאוריה מעמיקה ועבודה מעשית.
- המורים הכי טובים.
- חומרי גלם איכותיים ובשפע.
- עמדות עבודה מאובזרות במכשור חדיש.